اطلاعات روز کامپیوتر
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
نويسندگان

در این جا به مفهوم پروتکل و سرویس می پردازیم. سرویس و پروتکل دو چیز متفاوت هستند که اغلب افراد آن ها را با هم اشتباه می گیرند.



ادامه مطلب ...

دراین مطلب به ادامه ی مصاحبه میرکو زورز –سردبیر مجله insecure – با میتجا کلوسک، مدیر کل شرکت امنیتی ACROS  و یک محقق سرشناس آسیب های امنیتی می پردازیم.



ادامه مطلب ...

يكي از مواردي كه كاربران كامپيوتر هميشه نگران اون هستند، دسترسي غير مجاز ديگران به اطلاعات شخصي، محرمانه و مهم اونهاست. به همین دلیل، هميشه به دنبال راههایي براي محافظت از اين اطلاعات مي گردن.



ادامه مطلب ...
همان طور که در قسمت های (1) و (2) گفتیم رایانش ابری مدل رایانشی بر پایه ی اینترنت است که الگویی تازه برای عرضه ،مصرف وتحویل سرویس های فناوری اطلاعات (شامل نرم افزار،اطلاعات ومنابع اشتراکی رایانشی )با به کارگیری اینترنت ارائه می کند.در این قسمت به بخشی دیگر از رایانش ابری می پردازیم.




ادامه مطلب ...

نرم افزار MATLAB به عنوان یکی از پیشرفته ترین نرم افزارهای علمی جهان امروز شناخته می شود. MATLAB این قابلیت را دارد که بتوانید با نوشتن چند دستور ساده الگوریتم مورد نظر خود را به این نرم افزار اضافه کنید.

 



ادامه مطلب ...

رشد روز افزون دانش بشری انسانها را با دست آوردها و علوم جدیدی آشنا می‌سازد که قبل از آن شاید تنها ریشه در تخیل داشت رباتیک یکی از تخیلات انسانی است که کم کم پا به عرصه واقعیت نهاده و زندگی بشری را دست خوش تغییرات شگرفی خواهد کرد.




ادامه مطلب ...

در این مطلب سعی داریم مزایا و آنچه که قبل از خرید هارداکسترنال باید بدانید بیان کنیم.



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 19 بهمن 1390برچسب:, :: 17:11 :: نويسنده : kadkhoda

عکس ها همیشه خاطرات زیادی را برای ما تداعی می کنند به همین دلیل از دیرباز مردم سعی بر نگهداری تصاویر خود داشته اند. از جمله تجهیزاتی که در حفظ و نگهداری تصاویر ما را یاری می کند Printer است. در ادامه به Printer های برتر اشاره می کنیم.



ادامه مطلب ...

سیستم های حافظه کامپیوترها بر پایه سلسله مراتب حافظه ای ساخته می شوند. علت اصلی اینکه سیستم های حافظه به شکل سلسله مراتبی ساخته شده اند این است که هزینه هر بیت از فناوری حافظه معمولا با سرعت فناوری متناسب است.



ادامه مطلب ...
سه شنبه 18 بهمن 1390برچسب:, :: 19:29 :: نويسنده : kadkhoda

زماني مرورگري به نام فايرفاكس عرضه شد؛ پروژه‌اي منبع‌باز كه بسياري از كاربران نسخه‌هايي مخصوص خود ارائه كردند. از ميان اين نسخه‌ها مي‌توان به Iceweasel و Pale Moon اشاره كرد. حالا همين اتفاق براي گوگل كروم نيز افتاده است؛ مرورگري كه يك معادل منبع‌باز به‌نام كروميوم دارد و باعث شده بسياري از نسخه‌هاي عجيب و غريب بر پايه اين موتور قدرتمند عرضه شود.



ادامه مطلب ...


ورود اعضا:

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 346
بازدید کل : 11086
تعداد مطالب : 143
تعداد نظرات : 11
تعداد آنلاین : 1